WimperLifting

Welke vrouw wil er nu niet stralen met mooie, lange en volumineuze wimpers? Niet voor niets is mascara één van de meest verkochte make-up producten door vrouwen.

U kunt kiezen voor wimperextensions, verlengingen met valse wimpers voor een open blik die de ogen optisch groter maakt. Maar wist u dat u op een natuurlijke wijze uw wimpers kan verlengen met onze wimperlifting van Yumi Lashes.Wij bieden dus een prachtig en alternatief alternatief voor wimperextensions die door sommige mensen als onnatuurlijk & oncomfortabel worden beschouwd.

Uw eigen wimpers worden tijdens deze behandeling van 45 minuten gekruld en indien gewenst geverfd. De krul blijft circa zes tot acht weken zitten en u kunt elke gewenste mascara eroverheen gebruiken. Ook kunt u gerust uw eigen gezichtsreiniging blijven gebruiken.

U ziet het onze wimperlifting heeft heel wat voordelen, geen vals gevoel, geen wimperuitval, geen onderhoud en finaal ook goedkoper.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Wat is een wimper lifting ?

Een wimper lifting is een cosmetische behandeling van uw eigen wimpers, zonder het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions.

De wimpers worden op een speciale manier gelift met een gel. Op deze wijze kan elk wimper haartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimper krultang overbodig.

Wimper lifting is de nieuwste techniek in de schoonheidssalons en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Door ook nog een tint nadien toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost!

Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

 • wimperlifting geeft de NATUURLIJKE wimpers een boost zonder het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions
 • de behandeling van slechts 45 minuten wordt als zeer comfortabel ervaren
 • het effect van de wimperlift blijft tussen de 6 en 8 weken zichtbaar na de behandeling

Onze Prijzen voor Wimpers

Diensten Prijzen
Wimperlifting
(wimperverbetering en verven van de eigen wimpers)
60 €
Wimper kleuren
(verven van de eigen wimpers)
10 €
Maak een Afspraak

U kunt GEEN wimperlift behandeling ondergaan wanneer u:

 • Een infectie heeft van de Zeis klieren (bekend als "een strontje”)
 • Uw wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecie of chemotherapie
 • U lijdt aan conjunctivitis of trichotillomanie
 • U zwanger bent, borstvoeding geeft of 2de, 3de dag ongesteld bent
 • In het verleden last heeft gehad van haaruitval
 • extreem korte of extreem fijne wimpers heeft

Wanneer u last heeft van onderstaande aandoeningen is het WEL MOGELIJK om een wimperlift behandeling te ondergaan er wordt dan voorafgaand aan de behandeling een test patch afgenomen:

 • Droge ogen syndroom
 • Wanneer u veel last heeft van allergieën
wimperlifting

Voordelen van een wimperbehandeling ?

 • Blijft van 6 tot 8 weken zichtbaar
 • Geen wimperextensions & wimperverlenging nodig
 • U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig
 • Voelt licht en natuurlijk aan
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Uw ogen lijken groter
 • Is niet schadelijk voor de eigen wimpers
 • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Gerelateerde behandelingen

Wenkbrauwen verven, modelleren en epileren

U wenst mooie & perfecte wenkbrauwen voor de perfecte gezichtsuitdrukking? LoveNails is een wenkbrauwspecialist van epileren en verven tot het bijwerken.

Ontdek onze wenkbrauw styling !

foto's Wimperlifting

Uw wimperstyliste in de regio !

Een goede wenkbrauw styling laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. Love Nails is uw wenkbrauw specialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant. Wenkbrauwen verven/kleuren, bijwerken, modelleren of styling, LoveNails is uw wenkbrauwspecialist. Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen, Ninove, Brakel, Gent, Zottegem, Aalst.

Onze nagelstudio is makkelijk te bereiken via de gewestweg N8, u kunt gratis 2 uur parkeren in onze straat met uw blauwe schijf. U vindt ons aan de achterzijde van het station in Geraardsbergen.

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Zottegem of de omlligende gemeenten Godveerdegem, Erwetegem, Strijpen, Grotenberge, Sint-Goriks-Oudenhove, Velzeke-Ruddershove, Leeuwergem, Elene, Oombergen (Zottegem), Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Hundelgem, Rozebeke, Roborst, Hillegem, Sint-Lievens-Esse, Balegem, Munkzwalm, Lierde, Steenhuize-Wijnhuize, Michelbeke, Zwalm.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rot straat draait u naar rechts in de Papiermolenstraat. U kunt Gratis 2 uren parkeren met uw blauwe schijf. Aan de overkant van de straat zijn er een 5-tal parkeerplaatsen waar u onbeperkt kunt parkeren.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein vanuit Zottegem. Onze studio bevindt zich aan de achterzijde van het station. U neemt gewoon de voetgangerstunnel richting Papiermolenstraat en bovenaan de trappen gaat u naar rechts. Na zo'n 50 meter vindt u onze nagelstudio.

Alle Contactgegevens

Wimperlifting
Score: 4.8 / 5 gebaseerd op 13 klantenreviews
40 euro na afspraak
Product Beschrijving: wimperlifting geeft de NATUURLIJKE wimpers een boost
Phone: +32 471 95 07 67
Routebeschrijving

Volg ons op de Social Media