Wenkbrauwen epileren, bijwerken en verven

Onze wenkbrauwen hebben net als onze wimpers een enorme impact op onze gezichtsuitdrukking. Door ze mooi en perfect te epileren, in ze in een perfecte vorm te brengen geeft uw gezicht een goede uitstraling. In de juiste kleur verven aangepast aan uw kleurtinten tenslotte geven een volle, glanzende en beter gevormde wenkbrauwen.

Een mooi verzorgd uiterlijk wordt niet enkel bepaald door een manicure, pedicure maar ook door een mooi een geëpileerde wenkbrauw. Tijdens onze wenkbrauw behandelingen besteden we extra aandacht aan de epilatie, modellering of natuurlijke kleuring van uw wenkbrauwen.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Epilatie van de wenkbrauwen

De meeste vrouwen epileren hun wenkbrauwen zelf, toch is dit niet zonder gevaar. Zo kunt u bij slecht epileren de vorm veranderen, u kunt de haarzakjes beschadigen zodat het haar nooit meer terug groeit of dunner wordt. Vermijd dus verkeerde epilatie van uw wenkbrauwen maar ga langs bij een ervaren wenkbrauwen specialist.

Verven van de wenkbrauwen

Wenkbrauwen hebben een grote invloed op onze gezichtsuitdrukking. Voor mensen met dunne, lichte, grijze of kleine wenkbrauwen is verven een uitkomst. Bij het verven worden da wenkbrauwen natuurlijk ook gemodelleerd en bijgewerkt.

Zo blijven de wenkbrauwen ook langer zichtbaar en hebben ze een mooie vorm. Een wenkbrauw verf- of kleurbehandeling blijft een 6-tal weken mooi, hoe frequenter opeenvolgend u kleurt, hoe intenser het resultaat.

Onze Prijzen voor Wenkbrauwen

Diensten Prijzen
Epileren & Kleuren van wenkbrauwen
(Inc. modelleren van de wenkbrauwen volgens gezichtscontouren)
30 €
Wenkbrauwen Epileren
(Inc. modelleren van de wenkbrauwen volgens gezichtscontouren)
15 €
Wenkbrauwen Kleuren
(Verven van de wenkbrauwen volgens haarkleur)
15 €
Maak een Afspraak
Wenkbrauwen laten bijwerken, epileren en kleuren

Voordelen van een wenkbrauw behandeling ?

 • Uw ogen lijken groter en minder hangend
 • Uw make-up en uw gelaatexpressie worden versterkt
 • Uw wenkbrauwen passen optimaal bij uw huid- en haarkleur
 • Uw gezicht ziet er meer verzorgd uit
 • Ook zonder make-up er sprekender uitzien

Klanten bekijken ook

Wimperlifting: prachtig alternatief voor wimperextensions

Wilt u mooie & volle wimpers zonder mascara of wimperkrultang? De wimperlifting van Yumi Lashes is dan zeker iets voor u.

Tot wel 8 weken wijdere ogen en een sprekende blik dankzij deze wimperverlenging. Meer Lezen

foto's Wenkbrauwen

Uw wenkbrauwspecialist in de regio !

Een goede wenkbrauw styling laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. Love Nails is uw wenkbrauw specialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant. Wenkbrauwen verven/kleuren, bijwerken, modelleren of styling, LoveNails is uw wenkbrauwspecialist. Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen, Ninove, Brakel, Gent, Zottegem, Aalst.

Onze nagelstudio is makkelijk te bereiken via de gewestweg N8, u kunt gratis 2 uur parkeren in onze straat met uw blauwe schijf. U vindt ons aan de achterzijde van het station in Geraardsbergen.

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Locatie

Onze Nagelstudio in Geraardsbergen is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Zottegem of de omlligende gemeenten Godveerdegem, Erwetegem, Strijpen, Grotenberge, Sint-Goriks-Oudenhove, Velzeke-Ruddershove, Leeuwergem, Elene, Oombergen (Zottegem), Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Hundelgem, Rozebeke, Roborst, Hillegem, Sint-Lievens-Esse, Balegem, Munkzwalm, Lierde, Steenhuize-Wijnhuize, Michelbeke, Zwalm.

Auto

Bij het binnenrijden van Geraardsergen via de Astridlaan rijdt u net voorbij Carwas Modern aan de eerste verkeerslichten naar links naar de Zonnebloemstraat. Daarna blijft u volgen tot aan de rot straat draait u naar rechts in de Papiermolenstraat. U kunt Gratis 2 uren parkeren met uw blauwe schijf. Aan de overkant van de straat zijn er een 5-tal parkeerplaatsen waar u onbeperkt kunt parkeren.

Openbaar Vervoer

U kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus of trein vanuit Zottegem. Onze studio bevindt zich aan de achterzijde van het station. U neemt gewoon de voetgangerstunnel richting Papiermolenstraat en bovenaan de trappen gaat u naar rechts. Na zo'n 50 meter vindt u onze nagelstudio.

Alle Contactgegevens

Wenkbrauwen Epileren
Score: 4.7 / 5 gebaseerd op 15 klantenreviews
20 euro na afspraak
Product Beschrijving: Epileren & kleuren van wenkbrauwen incl. modelleren volgens de gezichtscontouren
Phone: +32 471 95 07 67
Routebeschrijving

Volg ons op de Social Media