Permanente Make-up (PMU)

Wilt u er graag op ieder moment van de dag (en nacht) verzorgd uit zien, ook zonder make-up aan te moeten brengen? Permanente make-up, ofwel PMU, kan dan voor u de oplossing zijn!

Deze blijvende make-up is ook ideaal voor mensen met weinig tijd of moeite hebben met het traditionele make-up ritueel. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over uw permanente make-up als het regent, als u een bril draagt of als u gaat sporten.

Onze permanente make-up is geschikt voor ogen, lippen en wenkbrauwen en is veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Contacteer ons

+32 471 95 07 67

marina@lovenails.be

Maak een Afspraak
Permanente Make-Up België

Wat is permanent make-up?

Permanente make-up (afkorting PMU), is een soort van tatoeage en heeft een tijdelijk blijvend effect. Door middel van een fijne steriele naald wordt een pigmentkleur aangebracht in de opperhuid. Zo worden wenkbrauwen, eyeliner en lipcontouren aangebracht en/of gecorrigeerd.

Net als bij een tatoeage kan het er niet worden afgewassen, maar zal het langzaam vager worden naar mate de tijd verstrijkt. Uw gezicht wordt ook “zonder” make-up sprekender. En het zal er nooit kaal uit zien.

Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!

Onze Prijzen voor Permanente Make-Up (pmu)

Diensten Prijzen
G'bergen
Prijzen
Antwerpen
LIPPEN
Contuur met schaduw
Lippen volledig naturel
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden
 
nvt
250 €
50 €
150 €
 
350 €
400 €
100 €
180 €
WENKBRAUWEN
Fijne hairstroke techniek
Na 4-6 weken correctie
Ombré (poedereffect)
Na 4-6 weken correctie
3D techniek
Na 4-6 weken correctie
Na 18-24 maanden

nvt
nvt
250 €
50 €
nvt
nvt
nvt

375 €
130 €
340 €
130 €
375 €
130 €
190 €
OGEN
Eyeliner boven
Eyeline onder
Volledige oogcontour
Accent wimperlijn
Eyeliner met schaduw
Correctie na 4-6 weken
Correctie na 18-24 maanden

nvt
nvt
nvt
150 €
nvt
50 €
100-125 €


260 €
190 €
395 €
230 €
295 €
90-130 €
180-210 €

Maak een Afspraak

U kunt GEEN PMU behandeling ondergaan wanneer u:

 • Een infectie heeft van de Zeis klieren (bekend als "een strontje”)
 • Uw wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecie of chemotherapie
 • U lijdt aan conjunctivitis of trichotillomanie
 • U zwanger bent, borstvoeding geeft of 2de, 3de dag ongesteld bent
 • In het verleden last heeft gehad van haaruitval
 • Extreem korte of extreem fijne wimpers heeft

ogen, lippen en wenkbrauwen permanente make-up of pmu behandeling

Voordelen van een PMU behandeling ?

 • Bespaart u tijd – gedaan met ’s morgens, na het sporten of na het zwemmen make-up aan te brengen. U bespaart zo veel tijd in de dagelijkse make-up sessies.
 • Altijd een verzorgd uiterlijk – eenmaal de permanente make-up werd aangebracht blijft deze tot zeker 2-5 jaar zitten. Dit wil zeggen dat u gedurende deze periode er steeds stralen en verzorgd zult uitzien, dag en nacht.
 • Nooit meer uitgelopen make-up – gedaan met zorgen maken over vlekken, uitlopen of vervagen van uw make-up tijdens de dag. Permanente make up geeft u de vrijheid om te doen wat u wil zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u er uit ziet!
 • Meer zelfvertrouwen – elke dag opnieuw wakker worden wanneer men er goed uit ziet heeft een positieve invloed op het humeur en op het zelfvertrouwen. Wanneer u weet dat uw make-up niet zal uitlopen zal het u het nodige zelfvertrouwen geven.
 • U bespaart op make-up – iedere vrouw weet dat de aankoop van make up een dure aangelegenheid is. Een oogpotlood, eyeliners, mascara noem maar op. Op enkele jaren tijd kunt u zo heel wat geld besparen op dure cosmetica.

Nadelen van een PMU behandeling?

Indien u gevoelig bent aan modetrends dan kan permanente make-up een nadeel zijn. Na een PMU-behandeling kunt u niet zomaar uw look veranderen, maar de kleur zal gedurende een periode van 2 tot 5 jaar vervagen. De meeste vrouwen zijn niet zo trendgevoelig en willen er gewoon op ieder moment verzorgd uitzien. Dan is kiezen voor permanente make-up een logische keuze.

Klanten bekijken ook

Wimperlifting: prachtig alternatief voor wimperextensions

Wilt u mooie & volle wimpers zonder mascara of wimperkrultang? De wimperlifting van Yumi Lashes is dan zeker iets voor u. Tot wel 8 weken wijdere ogen en een sprekende blik dankzij deze wimperverlenging. Meer Lezen

Wenkbrauwen verven, modelleren en epileren

U wenst mooie & perfecte wenkbrauwen voor de perfecte gezichtsuitdrukking? LoveNails is een wenkbrauwspecialist van epileren en verven tot het bijwerken. Meer Lezen

foto's Permanente Make-Up

PMU BEHANDELINGEN

Ogen
Permanente make-up ogen in regio Antwerpen

PMU Ogen: Mooie, open blik door permanente eyeliner

Naast uw wenkbrauwen en lippen kunt u ook uw oogleden permanent verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. En dat zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen en met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.

Wenkbrauwen
Permanente Make-Up Wenkbrauwen in regio Antwerpen

PMU Wenkbrauwen: meer uitstraling, mimiek en expressie

Welke wenkbrauwen u ook heeft: te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi. Veel dames kiezen ervoor om wenkbrauwen permanent te laten zetten; we spreken dan over PMU wenkbrauwen. Met de juiste techniek zoals Hairstroke, 3D, Schaduw, Ombre of Microblading kan er altijd een mooie wenkbrauw bij u gezet worden die helemaal bij u past.

Lippen
Permanente Make-Up in regio Antwerpen

PMU Lippen: volle lippen met mooie contouren

Welke vrouw droomt niet van altijd verzorgde lippen zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up (ook wel PMU lippen genoemd), biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. Permanente make-up lipliner van LoveNails geeft u een volle en aantrekkelijke mond.

Uw permanente make-upstyliste in de regio!

Een goede wenkbrauwen, lippen of eyeliner tattoo laten plaatsen in uw regio is niet altijd een sinecure. Love Nails is uw permanente make-up specialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Het maakt niet uit wat u kiest: ogen (eyeliner), de wenkbrauwen (dmv hairstrokes), de lippen (lipliner), LoveNails is uw PMU-specialist. Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen, Roeselare, Antwerpen, Ninove, Brakel, Gent, Zottegem, Aalst.

 

STATISTIEKEN

 • 90

  kleuren
  OPI lakken

 • 70

  kleuren
  OPI gellakken

 • 100

  verschillende
  ontwerpen

 • 250

  tevreden
  klanten

beweeg muis voor meer info

Vaak gestelde vragen

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede PMU-specialiste zal aanzienlijk investeren in de gebruikte pigmenten, apparatuur en bijscholingen. LoveNails werkt enkel met specialisten die de beste kwaliteit aanbieden met het mooiste resultaat. Er zijn mogelijk heel wat salons die goedkopere prijzen aanbieden, u moet zicht dan de vraag stellen, kies ik dan wel voor de beste of eerder voor de goedkoopste behandeling?

Verschil tussen permanente make-up & tatoeage

De techniek van permanente make-up en een tatoeage zijn zeer gelijklopend, alleen wordt er in een andere huidlaag een kleur aangebracht. Permanente make up, ofwel PMU, is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). Daardoor is het aanbrengen van PMU niet definitief permanent, in tegenstelling tot een tatoeage, maar eerder lang blijvende make up. De make-up zal in de loop van 2 tot 5 jaar vervagen afhankelijk van uw celvernieuwing, afweersysteem en blootstelling aan Uv-licht.

Is het aanbrengen van permanente make up pijnlijk?

De behandelingen zijn niet geheel gevoelloos, maar iedere klant ervaart dit anders. Onze ervaring heeft geleerd dat dit over het algemeen heel erg mee valt. Zeker omdat er mogelijkheden zijn om dit te verdoven. Zo kunt u bijvoorbeeld bij uw huisarts een voorschrift voor een verdovende crème die u eventueel thuis al kan aanbrengen. Tijdens het aanbrengen van de PMU zult u kleine korte steekjes voelen van de naald die wordt gebruikt. Gelukkig is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan een tatoeage zetten. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid.

Hoe gaan wij te werk?

Kiezen voor permanente make-up kan voor sommigen een grote stap zijn. Dan is het fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat en u in goede handen bent bij een ervaringsdeskundige. De behandeling bij LoveNails wordt uitgevoerd door een gediplomeerde specialiste, die rekening houdt met uw wensen.

Na het eerste telefonische contact plannen we een afspraak. We bespreken uw wensen en ik informeer u over de pigmentatie mogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar uw gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Als we het eens zijn en u geen vragen meer heeft, gaan we over tot het aanbrengen van de pigmentatie.

Direct na de eerste behandeling is het resultaat iets donkerder dan gewenst, maar de huid zal zich snel en vanzelf herstellen. U moet er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

Na de behandeling krijgt u een formulier met nazorginstructies en een verzorgingscrème mee naar huis. En er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken. De nazorginstructies dient u nauwkeurig op te volgen. Indien u deze goed naleeft, zult u vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal uw huid zich zonder problemen herstellen.

Locaties

PMU Studio Geraardsbergen

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Geraardsbergen of de omliggende gemeenten Overboelare, Nederboelare, Onkerzele, Schendelbeke, Moerbeke, Goeferdinge, Viane, Deftinge, Idegem, Zarlardinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zandbergen, Ophasselt, Everbeek, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke.

PMU Studio Roeselare

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Roeselare of de omliggende gemeenten Beveren, Rumbeke, Oekene, Hooglede, Kachtem, Oostnieuwkerke, Gits, Ardooie, Emelgem, Izegem, Lichtervelde, Sint-Eloois-Winkel, Koolskamp, Staden, Westrozebeke, Moorslede, Passendale, Rollegem-Kapelle, Ingelmunster, Kortemark, Lendelede, Ledegem, Pittem.

PMU Studio Antwerpen

Onze schoonheidsstudio is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Antwerpen of de omliggende gemeenten Berchem, Borgerhout, Antwerpen, Burcht, Merksem, Deurne, Wilrijk, Zwijndrecht, Hoboken, Borsbeek, Ekeren, Mortsel, Schoten, Edegem, Wijnegem, Kruibeke, Boechout, Hove, Wommelgem, Melsele, Kallo, Aartselaar, Hemiksem, Vremde, Hoevenen, Brasschaat, Kontich, Bazel, Beveren-Waas.

Alle Contactgegevens

Permanente make-up (PMU)
Beoordelingen: 4.9 / 5 gebaseerd op 13 klantenreviews
120 euro na afspraak
Product Beschrijving: Permanente make-up (PMU) voor ogen, lippen en/of wenkbrauwen
Phone: +32 471 95 07 67

Volg ons op de Social Media