Ontharen

Uw wilt ongewenst haar op uw lichaam en/of gezicht laten verwijderen door een schoonheidsspecialiste? Ontharen is een ideale behandeling voor zowel vrouwen als mannen die er verzorgt willen uitzien.

Wist u dat al eeuwen terug de vrouwen in het Romeinse rijk zich lieten ontdoen van al het ongewenste lichaamshaar? Die trend heeft zich tot op vandaag verder voortgezet. We leven in een haarloze tijd. Behalve op ons hoofd is haar zowat overal taboe. Hygiëne en esthetiek spelen hierbij de hoofdrol.

Bij Love Nails bieden we meer dan 18 verschillende ontharingen aan zowel suiker als permanenten ontharingen. Zo is er zeker wel een ontharingsbehandeling die bij u past.

Prijzen Suikerontharing Meer info Suikerontharen Prijzen Permanent Ontharen

Contacteer ons

Telefoon: +32 471 95 07 67

E-mail: marina@lovenails.be

Maak een Afspraak

Wat is een ontharen

Ontharen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen. Ongewenste haargroei kan voorkomen op alle delen van het lichaam, bij zowel mannen als vrouwen.

Er zijn veel verschillende behandelingen om lichaamsbeharing weg te halen: scheren, harsen of waxen, (elektrisch) epileren, ontharingscrème of ontharingsmousse, sugaring, IPL en laseren.

Niet alle ontharingsmethodes hebben een even blijvend resultaat. Het is ook nooit zeker dat bij de permanente ontharingen er nooit geen haargroei meer is. Daarom is het beter op te spreken over langdurig ontharen i.p.v. definitief ontharen.

 

Welke ontharingsmethode die u ook kiest, er wordt aangeraden dat u steeds beroep doet op een ontharingsspecialist die een opleiding heeft genoten en de regels volgt.

ONTHAREN

geen
ongewenste haren

ONTHAREN

gladde
huid

Voordelen van professioneel ontharen ?

  • Veilig: onze ontharingen zijn 100% veilig, dus geen kans op wondjes of irritaties. Doordat haartjes op een professionele manier worden verwijderd, wordt de huid minder belast!
  • Ontspannend: onze ontharingen zijn door het gebruik van professionele producten veel minder stresserend. Onze huiselijke, ongedwongen sfeer brengt u zeker tot rust!
  • Blijvend resultaat: onze ontharingstechnieken verwijderen de haartjes met wortel. De haartjes blijven zo veel langer weg en komen ook minder snel en veel zachter terug.
  • Gezond: onze professionele ontharingsproducten zijn 100% natuurlijk en dus onschadelijk voor uw huid. In tegendeel zij gaan uw huid voeden, voor een gezonde en mooie huid!

Verschillende soorten ontharingen

Net als bij onze andere schoonheidsbehandelingen bieden we verschillende ontharingen aan. Van allerlei lichaamsontharingen zoals benen, armen, bikinilijn, stringlijn, oksels, rug tot gezichtsonharingen van de bovenlip, onderlip, wang, hals en wenkbrauwen.

Er zijn diverse soorten ontharingen die variëren per salon, maar ook de toegepaste techniek. Hieronder vindt u alvast een overzicht van enkele ontharingsbehandelingen. Heeft u een specifieke vraag, aarzel niet onze schoonheidsspecialiste te vragen naar de mogelijkheden.

Bikinilijn
Bikinilijn Ontharen

Een gladde bikinilijn

De gevoelige en intieme plek ontharen is nog best lastig. Alle mooie beloftes ten spijt, zijn lang niet alle ontharingsmethodes geschikt voor uw gevoelige bikinilijn. Voor u het weet loopt u met een vervelende rode bulletjes, jeuk en een geïrriteerde huid.

Bij LoveNails kan u terecht voor het ontharen van uw bikinilijn.

Benen
Benen Ontharen

Zachte & gladde benen

Benen ontharen is waarschijnijk een van de meest vervelende dingen om te doen. Enerzijds voor lichaamsverzorging en hygiëne, maar vooral ook voor het gevoel van een heerlijk zachte, gladde huid.

Sommige methodes doen pijn, andere methodes zijn duur of moet u om de paar dagen herhalen.

Zowel vrouwen als mannen komen bij LoveNails om hun benen te laten ontharen.

Oksels
Oksels Ontharen

Gladde oksels

Last van okselhaar of geen zin meer om uw oksels te scheren? In onze praktijk kunnen we vakkundig uw oksels ontharen met een langdurig resultaat.

Pijnloos, effectief en voordelig oksels definitief ontharen met glad resultaat?

Kom nu langs bij LoveNails voor een oksel ontharing!

Armen
Armen Ontharen

Zachte & gladde armen

Voor bepaalde vrouwen of mannen is het ontharen van uw armen een 'must' om er verzorgd uit te kunnen zien.

Onze hoge kwaliteitsontharingsproducten helpen u met een perfecte ontharing van de armen. Onze producten hecht aan de haren en niet aan de huid.

Na het ontharen van de armen voelt u huid glad aan. Kom dus langs bij LoveNails voor een ontharing van de armen!

Braziliaans of String
Braziliaans of String Ontharen

Een zachte  & gladde schaamstreek

Bent u ook fan van een Brazilian wax? Dankzij een Brazilian waxing of een string of bikiniwax hoeft u dus niet meer bang te zijn dat er haartjes onder uw slip of string vandaan komen.

Wel is het aan te raden om beroep te doen op een ervaren professionele schoonheidsspecialiste, al was het maar om zo’n ‘Brazilian wax’ zo pijnloos en mooi mogelijk te laten doen.

Kom dus gerust langs bij LoveNails voor een Braziliaanse ontharing!

Rug & Schouders
Rug & Schouders Ontharen

Een gladde rug & schouders

Ongewenste schouder- & rugharen zijn vooral bij mannen een probleem. Bent u het scheren beu? Kies voor onze rug- en schouderontharen voor gladde huid.

Groot voordeel van onze ontharingen is dat de haren langer weg blijven en dat nieuwe haren teruggroeien met een haarpunt, in plaats van harde stoppels.

Bij LoveNails staan we klaar om uw rug- en schouderharen professioneel te ontharen.

Buik & Borst
Buik & Borst Ontharen

Een gladde buik & borst

Tegenwoordig is het juist in om glad te zijn, ook voor mannen. Vroeger was er maar een oplossing om borsthaar (maar ook buik-, rug- of schouderhaar) te verwijderen: de klassieke methode als scheren, waardoor de haren na enkele dagen terug staan.

Die tijden zijn voorgoed voorbij na onze ontharingsbehandeling bij LoveNails. Kom kangs om uw ongewenste borsthaar en eventueel buikhaar te verwijderen.

Bovenlip, Kaak & Wangen
Bovenlip, Kaak & Wangen Ontharen

Weg met gezichtsbeharing

Over heel de wereld zijn er vrouwen die last hebben van ongewenste gezichtsbeharing. Elke vrouw na de menopauze krijgt geleidelijk meer haren in het gezicht. Alle vrouwen hebben gezichtshaar, maar bij sommige vrouwen zijn de haren donkerder waardoor het meer opvalt.

Bij LoveNails staan we klaar om uw gezicht professioneel te ontharen. Kom zelfverzekerd voor de dag dankzij onze behandelingen.

Neusharen, Oren & Wenkbrauwen
Neusharen, Oren & Wenkbrauwen Ontharen

Houd uw haargroei onder controle

Bij het ouder worden kan de haargroei toenemen op de wenkbrauwen en in de oren en neus. Ze worden dikker en zijn vaak donker van kleur. Haren gaan groeien onder invloed van hormonen.

Dankzij de ontharingen van LoveNails moet u zich nooit meer schamen over ongewenste haren die uit uw neus of oor steken. We zorgen ok dat uw wenkbrauwen de juiste vorm hebben.

Ontharen het gehele jaar

Je benen ontharen, het is een van die klusjes die heel wat vrouwen 'vergeten' tijdens de wintermaanden. In de zomer zorgen we dat onze benen altijd glad en haarvrij zijn maar in de winter laten we die wintervacht lekker staan, want er is toch niemand die het ziet.

Maar pas op, verwaarloos uw ontharingen in de winter niet, hoe beter uw haren worden verzorgd in de winter, hoe minder ongewenste haren in het voorjaar. De haren groeien in de winter sowieso minder snel, zodat u niet zo vaka moet terugkomen.

Wanneer u kiest voor regelmatige ontharingsbehandelingen, zullen de haartjes minder dik en minder snel teruggroeien. Maar uiteindelijk zal het keer op keer uittrekken van een haartje ervoor zorgen dat de haarfollikel zo beschadigd raakt dat er minder haargroei is. Door regelmatig te ontharen het gehele jaar door zal uw huid er ook altijd mooi uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. Dus ook al zitten uw benen verstopt achter een broek, wees lief voor hen en kom langs voor een verzorgende ontharing !

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

Wat doet een ontharingsspecialist?

Een ontharingspecialist is een expert in het ontharen van uw van uw lichaam en gezicht. Het gaat niet enkel over het verwijderen van ongewenste haargroei.

Een professionele ontharingsspecialist is een coach die uw huid in topvorm houdt. Of het nu gaat om bennen of oksels ontharen, een ontharingsexpert weet uw huid in topvorm te houden.

Ontharen is voor mijzelf helemaal geen hobby of een leuke bijverdienste, maar een echt beroep.

Uw schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al meer dan 10 jaar in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen sinecure om een goede schoonheidsspecialist(e) in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van "verschillende diploma's" behaald voor diverse schoonheidsbehandelingen. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor ontharingen naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van uw vingers!

STATISTIEKEN

beweeg muis voor meer info

Uw ontharingssalon in de regio !

Een goede ontharing laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. Love Nails is uw ontharingsspecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bievene, Bever, Voorde, Ghoy, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Bois-de-Lessines, Steenhuize-Wijnhuize, Lessines, Pollare, Vollezele, Sint-Antelinks, Ollignies, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem), Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Ogy, Wannebecq, Papignies, Nederbrakel, Bassilly, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Pieters-Kapelle.

Onze studio is makkelijk te bereiken via de gewestweg N8, u kunt eenvoudig & gratis parkeren voor ons salon. U vindt ons in het landelijke Moerbeke op zo'n 5 minuten van Geraardsbergen.

Alle Contactgegevens

Ontharen
Score: 4.7 / 5 gebaseerd op 26 klantenreviews
10 euro na afspraak
Product Beschrijving: ontharen van lichaam & gezicht met suiker
Phone: +32 471 95 07 67

Volg onze Pedicuriste op de Social Media