Nagelstudio

Bij Nagelstudio Love Nails ben je aan het goede adres voor mooie handen, voeten en nagels. Wij werken alleen met luxe producten zoals OPI, Luxio, Kart, ADN, NCLA, E.MI, IBX System, Depilève. Zo ben je er zeker van de kwaliteit van uw manicure, pedicure of andere nagelbehandeling.

"Na een bezoek aan onze nagelstudio krijgen klanten heel wat complimenten. Dit heeft een positieve impact op uw gemoed en zelfvertrouwen. Ben jij al klaar voor het goed gevoel moment? Ontdek alle behandelingen!

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk enkele foto's van klanten ! Wilt u een afspraak maken voor of tijdens de kantooruren? Contacteer ons

Nagelstudio Lovenails

Waarom kiezen voor professionele nagelbehandelingen ?

Professioneel resultaat

Goede manicures of pedicures worden uitgevoerd door hoogopgeleide individuen. Zo moet je niet bang zijn over vervormde nagels of verkeerd aanbrengen van nagellak. In tegendeel, bij probleemnagels kan het langer duren voordat je verlost raakt van bepaalde problemen. Dankzij een professionele nagelstyliste ben je er zeker van dat je nagels niet alleen mooi zijn, maar ook gezond !

Extra verzorging

Naast het gewoon knippen, nagels lakken of een andere nagelverzorging kan je ook kiezen voor extra verzorging van de handen en voeten. Kies bijvoorbeeld voor een SPA-manicure of pedicure van OPI die zorgt voor een reiniging, voeding, herstellen en beschermen van je handen en voeten.
Wat dacht je van een paraffinetherapie die problemen van een droge huid, vooral herkenbaar in de winter. Na één paraffine behandeling zijn uw voeten of handen al zacht, elastisch en glad.

Ruim aanbod van producten

Een goed uitgerust nagelsalon heeft een uitgebreid aanbod van producten en merken waaruit je kan kiezen. Je kan zo niet alleen kiezen voor een andere kleur, een juweeltje, waterdecal maar ook kiezen we producten die geschikt zijn voor je huid.

Ruim aanbod van diensten

In de meeste nagelstudio’s kan je terecht voor vele verschillende diensten die kunnen gecombineerd worden met een basis manicure of pedicure. Bij Lovenails hebben we verschillende behandelingen vooraf samengesteld. In onze uitgebreide prijslijst vind je meteen een overzicht van alle gecombineerde behandelingen. Natuurlijk zijn andere combinaties mogelijk.

Hoe herken je een professioneel nagelsalon

Ben je al eens bij een nagelstyliste of schoonheidsspecialiste langs geweest voor een voet of handverzorging? Misschien heb je er niet meteen bij stilgestaan dat het salon toch niet zo goed voor je was als je zou denken. Wij vertellen je daarom graag hoe je een professionele nagelstyliste of nagelsalon kan herkennen aan de hand van 5 signalen.


 1. De nagelstyliste gebruikt geen handschoenen of mondmasker

  Het dragen van een mondmasker tijdens de behandeling is tweeledig: aan de ene kant wordt jij beschermd door de deeltjes die vrijkomen tijdens het praten, niezen en hoesten door het personeel en anderzijds wordt het personeel ook beschermd tegen lichaamsvloeistoffen, bloed van de klant.
 2. Je ruikt de geur van nagellak en andere producten

  Wanneer je kan ruiken dat je in een nagelstudio bent dan is er iets fout. Vraag een medewerker op de ventilatie in te schakelen of een raam te openen. Ook wanneer je thuis jouw nagels doet is het belangrijk om goed te verluchten. De dampen van nagellak en andere producten zijn niet gezond.

 3. Potjes die nog open staan

  Wanneer potjes niet goed gesloten zijn of gewoon open staan kunnen er heel veel gevaarlijke dampen ontsnappen in de lucht.

 4. Geen gebruik van niet-toxische producten

  Het is belangrijk dat een nagelspecialiste producten gebruikt die niet toxisch zijn of chemische stoffen bevatten die gevaarlijk zijn. Daarom gebruiken wij enkel topmerken, alsook natuurlijk producten zoals een pedicurebehandeling op basis van fruitzuren.

 5. Je ziet geen diploma’s of certificaten

  Zie je niet meteen diploma’s of certificaten van bepaalde behandelingen, of zijn er meer werknemers dan certificaten, dan kan je jouw toch zorgen maken. Voor elke opleiding krijgt een nagelspecialist een erkenning of diploma.

Onze behandelingen

MANICURES

mooie
handen

PEDICURES

mooie
nagels

GEL/ DESIGN

langdurig
resultaat

Uw nagelstyliste

Mijn naam is Marina, geboren in Rusland en woon al enkele jaren in België. Bij mijn verhuis naar België was het voor mij ook geen senicure om een goede nagelstyliste in Geraardsbergen te vinden.

Ondertussen ben ik trotse drager van de titel "Master in de manicure" en heb verschillende diploma's behaald voor handen- en voetverzorging. Bekijk al mijn Diploma's!

Mijn klanten waarderen mijn passie en komen voor hun manicure en pedicure naar LOVE NAILS vanuit Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Aalst, Ninove en andere Belgische steden.

LOVE NAILS – schoonheid en verzorging tot in de topjes van je vingers!

Cijfers van onze Nagelstudio

beweeg muis voor meer info

Volg onze Nagelstudio op de Social Media


Nagels laten verzorgen in regio Vlaanderen

Ben je op zoek naar een nagelstudio in Vlaanderen? Love Nails heeft klanten uit verschillende steden in Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant. Onze klanten komen niet alleen uit Geraardsbergen maar ook Ninove, Brakel, Gent, Zottegem en Oudenaarde.